Праховото покритие - боядисване предлага значителни предимства пред боята. За продукти, предназначени както за вътрешна, така и за външна употреба, праховото покритие - боядисване осигурява изключителна издръжливост с набор от опции, които отговарят на всяка спецификация на дизайна. Ние предлагаме прецизно и качествено прахово боядисване с голям обем за продукти, изработени от стомана от всякакъв вид. С три отделни линии за прахово боядисване можем да обработваме стоманени предмети в големи размери с бързи срокове на изпълнение от началото до края.

Предимствата на праховото боядисване върху стомана

Стоманата е отлична за изграждане на различни детайли и продукти, но е податлива на повреди от редица естествени външни фактори, както и производствени такива. Праховото покритие боядисване представлява най-общо комбинация от положително зареден флуидизиран прах и отрицателен заряд, фиксиран към вашите стоманени изделия, за да създаде електростатична връзка. Тази връзка се задържа по време на термичното полимеризиране на праховата боя и осигурява пълно покритие - много по-ефективно от обикновенното мокро боядисване. 

В допълнение, праховото боядисване върху неръждаема стомана и други видове стомана, осигурява множество предимства, включително:

Устойчивост на корозия:  Ние използваме специални прахови бои - полимерни покрития, тествани при тежки условия за максимална устойчивост на корозия от сол, влага и химикали.
Предотвратяване на повреди:  Праховото покритие боядисване осигурява твърд външен слой, устойчив на надраскване, напукване, мехурчета, белене, натрошаване и други видове износване.
Грижа за околната среда:  Докато обикновенните мокри бои отделят отровни съединения и замърсители, праховото покритие е екологичен процес, който практически не замърсява по никакъв начин околната среда.

Нашият процес на прахово боядисване на стомана

Ние ще боядисаме продуктите ви с прахови бои от най-добрите световни производители в индустрията, включително TIGER, RIPOL и др. Нашите прахови покрития се предлагат в богат избор от цветове по системата RAL и ние предлагаме персонализирана технология за съвпадение на цветовете чрез партньорство с нашите доставчици. Нашите процеси са персонализирани и съобразени с вашите нужди, започвайки с лична консултация за ефективна стратегия, която отговаря на вашите цели.

Можете да персонализирате процеса на прахово боядисване, така че да включва: 

Пясъкоструене - Бластиране със подходящ за целта абрази
Предварителна обработка 
Грундово покритие
Много други услуги

Разлика между прахово боядисване на неръждаема стомана и на въглеродна стомана

Процесите за прахово покритие върху неръждаема стомана и прахово боядисване на въглеродна стомана следват много от същите стъпки, но включените материали могат да варират. Метали с различен състав могат да имат реакции и да се нуждаят от различни обработки. Правилният подбор е от решаващо значение за осигуряване на трайно покритие и предотвратяване на забавяне в производството.

Основните разлики между праховото боядисване на тези метали включва:

Неръждаема стомана:  Неръждаемата стомана е устойчива на естествена корозия, но ако планирате пясъкоструене за подготовка на повърхността, трябва да изберете правилните абразиви, за да предотвратите галванична корозия.
Въглеродна стомана:  Въглеродната стомана е здрава, но податлива на корозия. За прахово боядисване на мека стомана и обикновена въглеродна стомана, трябва да помислите за добавяне на богато на цинк грундово покритие. (Особено за детайли, които ще бъдат във външна среда.)

Свържете се с нас днес, за да поискате оферта

Нашият процес на прахово боядисване е резултат от над 20 години непрекъснато развитие и усъвършенстване. Познаваме стоманата и използваме най-добрите методи, за да гарантираме, че крайният ви продукт отговаря на вашите спецификации. Поискайте безплатна оферта още днес  или се  свържете с нас онлайн, за  да научите повече за нашите услуги за прахово боядисване на въглеродна стомана и други метали.

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден