Прахово боядисване

Контакти

гр. София,
ул. Банско шосе № 3
тел. 0882 21 75 66

Прахово боядисване на метални детайли

При нас може да поръчате прахово боядисване на  различни детайли,  като метални кутии, врати,  парапети,  алуминиева дограма,  охранителни решетки,  различни дръжки, стойки от метал,  като и на детайли от алуминий,  желязо,  месинг,  неръждавейка и всякакви метални сплави. Ние извършваме прахово боядисване в цветове по RAL системата за прахови бой. Разполагаме с няколко инсталации за прахово боядисване в София ,  така че можем да откликнем на почти всички ваши нужди и балансирани цени за прахово боядисване.

Ние сме една от първите фирми за прахово боядисване в София и България. Днес с гордост можем да заявим, че притежаваме повече от две десетилетия опит в прахово боядисване , предаван от поколение на поколение в нашата компания. А както знаем, опитът е едно от най-важните условия и е от решаващо значение за качественото прахово боядисване. 

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.
През годините изградихме и усъвършенствахме наша собствена  технология за качествено прахово боядисване на металите, която гарантира отличен резултат - перфектен външен вид на прахово боядисаните елементи .
Стриктната подготовка на металите за праховото боядисване, като обезмасляване, химизиране, фосфатиране.
Нашата главна цел е да бъдем безкомпромисни към технологията и качеството за прахово боядисване . Резултатите от нашата работа прахово боядисване можете да разгледате ТУК >>.

Нашата технология

При нас може да се прави прахово боядисване както на черни метали, така и цветни метали. При праховото боядисване на черните метали, много важно условие е те да бъдат правилно обезмаслени и подготвени за прахово боядисване. При нас това се прави със специален препарат, с които мазнините се премахват. След като се премахнат мазнините, този препарат образува фосфатен слой, който предпазва металът от окисляване – ръжда. Дори оставен временно без боя, обработения от нас метал не ръждясва . Именно този фосфатен слой е много важен за сцеплението на праховата боя с металът и осъществяването на здрава химическа връзка.  При нас ще откриете най -добро съотношение между качество и цена на прахово боядисване в София.

Това са само някои от най-разпространените обработки, които прилагаме при праховото боядисване в нашата ежедневна работа. Разбира се, има и други технологични обработки, които прилагаме, в прахово боядисване  за да постигаме най-доброто качество в праховото боядисване, но те остават наша "малка" фирмена тайна.

При нас системно се прави калибриране на температурата на пещите за прахово боядисване което е още една гаранция за получаване на максимално качествено прахово полимерно покритие.

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден