Селскостопанска и строителна техника

В  ние предлагаме услуги за прахово боядисване с голям обем за производителите на селскостопански машини и оборудване, които искат техните продукти да издържат при взискателни условия. Нашите покрития осигуряват защита от слънце, дъжд и други елементи, за да поддържат вашите продукти страхотни и без корозия. С капацитета за обработка на поръчки с голям обем, ние сме вашият източник за прахово боядисване на селскостопанска техника в широка гама от размери и профили.

Прахово покритие за селскостопански машини и оборудване от началото до края

Разполагаме с различини съоръжения, множество партидни системи и няколко линии за прахово боядисване, включително и такава за големи и тежки детайли. С вътрешния ни процес ние имаме пълен контрол върху производството от началото до края, за да гарантираме, че крайният ви продукт отговаря на вашите спецификации. Когато си партнирате с нас, вие работите с екип, който се ангажира с бързото изпълнение на вашата поръчка, използвайки процес на прахово боядисване, адаптиран за вашата уникална работа.

Процесът на прахово боядисване варира в зависимост от артикула, състоянието му, предпочитаното от вас покритие и много други. В допълнение към праховото боядисване на вашето селскостопанско оборудване, ние предлагаме всичко необходимо за осигуряване на висококачествен завършен продукт. 

Нашите цялостни услуги включват: 

Подготовка на повърхността:  Ние подготвяме вашите повърхности за прахово боядисване с пясъкоструене и осемстепенна система за предварителна обработка, която почиства вашите елементи и осигурява химическа подготовка за по-здрава връзка.
Грундиране:  За да придадете на вашето селскостопанско оборудване траен завършек, ние предлагаме възможност за боядисване с цинков грунд (за стоманени повърхности) и нецинков грунд (за алуминиеви повърхности). Грундовите прахови покрития осигуряват до четири пъти по-дълъг живот на вашето покритие в сравнение с повърхности без грунд.
Прахово боядисване:  Нашият процес на прахово боядисване е направен за работа с големи обеми проекти. Можем да обработваме селскостопанска техника и части с големи размери и значителни тегла. Използвайки модерно оборудване, ние прилагаме прахове във всички композиции, текстури и цветове, за да постигнем вида и характеристиките, от които се нуждаете.

Изключителна трайност на прохови покрития за селскостопански приложения

Що се отнася до покритията, които изглеждат страхотно и осигуряват дълготрайната защитата, от която се нуждаете при тежки условия, праховото покритие е най-подходящото боядисване. Нашето прахово покритие е невероятно издръжливо и по-устойчиво на избледняване, надраскване, нарязване и износване, отколкото класическите бои на основата на разтворител. За разлика от стандартното боядисване, селскостопанското оборудване с прахово покритие е чист процес на довършителни работи, който не съдържа опасни замърсители на въздуха и летливи органични съединения.

Ние използваме висококачествени прахови бои, които включват всички най-нови иновации от най-известните имена в бранша. В допълнение ние предлагаме богат избор от прахови бои, от които можете да избирате. Предлагаме опцията за надграждане до супер издръжливи и трайни покрития, които осигуряват допълнителна защита с подобрена ултравиолетова устойчивост. Селскостопанското оборудване прекарва много време под слънцето, а нашите прахови бои поддържат вашето покритие да изглежда жизнено с подобрена защита от UV лъчи.

Разполагаме с опит и ресурси, за да постигнем нужните Ви резултати на конкурентни цени. Заявете оферта още  днес или се  свържете с нас, за  да научите повече за нашия процес и възможности.

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден