Архитектура, индустрия, машиностроене

Промишленото оборудване, подобно на тежките машини, изисква много добра защита в сурови условия.  Ние предлагаме прахово боядисване за промишлени приложения, за да увеличим трайността на вашите машини и оборудване и да запазим покритията ви без корозия. Имаме дългогодишен опит в обработката на поръчки с голям обем, така че можете да разчитате на нас за правилните и ефективни процеси на прахово боядисване, от които се нуждаете.  

Какво представлява праховото покритие?

Праховото покритие е сух процес на довършителни работи, като се използват фино смлени частици пигмент и смола, които се полагат електростатично върху частите, които трябва да бъдат боядисани. Частите, които трябва да бъдат покрити, са електрически заземени, така че заредените прахови частици да се закрепят към повърхността на детайла и да се държат там, докато се разтопят в гладко покритие във специални камери за термична обработка. В резултатът се получава гладко, еднородно, трайно висококачествено покритие.

Много индустрии използват прахово покритие поради неговите защитни способности. Тази издръжливост, съчетана със своята достъпност и лесна поддръжка, прави праховото боядисване идеално за индустриални приложения. Други предимства на праховото покритие включват:

- Гладко покритие, без капки или примеси
- Ефективно приложение за бързи резултати
- Голямо разнообразие от цветови опции за персонализиране

Приложения за индустриално прахово боядисване

Нашето прахово покритие предлага несравнима трайност за промишлени приложения. Използваме най-новите технологии в индустрията, за да ви осигурим надеждно и издръжливо прахово покритие. Работим с прахови бои на световноизвестни лидери в производството на прахови бои.

Праховото боядисване осигурява устойчивост на натрошаване, избледняване и надраскване. Нашите процеси също са много по-добри за околната среда, без вредни емисии на летливи органични съединения или опасни замърсители на въздуха. Потенциалните индустриални приложения включват:

Тежки машини:  От строителството до озеленяването, тежките машини трябва да издържат в сурови условия. Мръсотията, слънцето и химикалите могат да повредят повърхностния слой боя, но праховите покрития могат да издържат на тези елементи.
Авиационна  и космическа техника: Подобно на тежките машини, самолетите и другото космическо оборудване трябва да могат да се справят с променящата се атмосфера и суровото време, а праховото покритие може да гарантира, че те го правят.
Автомобили:  Много от частите, произведени за автомобили, се нуждаят от защитни покрития, като компонентите под капака и дръжките на вратите. При някои модели автомобили дори шасито получава прахово покритие, преди да бъде боядисано. Освен това праховото боядисване на дръжките и решетките, които виждате в превозни средства за обществен транспорт като влакове и автобуси, може да им помогне да издържат на ежедневна употреба от стотици различни хора.

Нашият процес на прахово покритие за промишлено оборудване

Ние използваме  цялостен процес, за  да гарантираме, че нашите прахови покрития се нанасят гладко и издържат дълго време. С нашето собствено производство за предварителна обработка на детайлите, ние имаме контрол върху цялостния процес на покритие. Винаги препоръчваме процесът да започне с пясъкоструене - бластиране и нужната предварителна обработка, за да се гарантира, че покриващият материал ще се залепи правилно и напълно към вашите метални повърхности.

Нашите автоматизирани линии и партидни системи ефективно покриват вашите материали, а нашите трайни полиестерни бои осигуряват  подобрена здравина и UV устойчивост за сурови условия.

Друг важен аспект на нашия процес е тестването на качеството. След като нашите продукти преминат през процеса на предварителна обработка, нанасяне на прахова боя и термично втвърдяване, ние поставяме покритията чрез строги тестове, за да гарантираме, че имат дълготрайност и гладко приложение, необходими за успеха.

 

Защитата на тежкото оборудване е ценна за различни индустриални процеси. Ние може да задоволим вашите нужди от прахово покритие с нашите индустриални сертификати и над 20 години опит. Можете да се свържете с нашия екип, за  да научите повече за нашия процес на прахово боядисване.

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден