Архитектура и дизайн

В АЙ ТИ ЕС Груп Всички Архитекти и дизайнери могат да намерят своето решение за оформление и визия на своите продукти при нас. Ние разполагаме с голямо разнообразие от цветове и специални визуални ефекти. Праховото боядисване е правилиният избор за външно и вътрешно оформление  тъй като има много характеристики които покриват изискванията на архитектите. Характеристики и свойства на полимерните покрития като издръжливост на ув лъчи и на външни атмосферни условия. Ние можем да предложим най различни варианти от повърхности и ефекти въпрос на договорка и уточняване от страна на клиента.

 

 

 е вашият местен доставчик за качествени услуги за прахово боядисване за архитектурната индустрия. Нашето съоръжение е оборудвано за обработка на поръчки със значителен обем с бързо производство. Ние предлагаме богат избор от опции за избор, превъзходни прахове и покритие, приложено, за да отговарят на строгите дизайнерски спецификации. Повече от 30 години архитекти и строители ни се доверяват да предоставяме трайни и трайни услуги за прахово боядисване с голямо внимание към детайлите. 

 

В допълнение, ние използваме покрития, които отговарят на настоящите стандарти на Американската асоциация на архитектурните производители (AAMA) 2605 и дават резултати, които отговарят на вашите строги спецификации. Стандартите AAMA 2605 изискват прахови покрития, които предлагат превъзходни характеристики и защита. Нашите опции осигуряват повишена устойчивост на озон, влага, атмосферни условия и ултравиолетово (UV) лъчение, необходими за спечелването на това отличие.

Ние използваме прахове от водещите производители в индустрията, включително IFS Coatings, Axalta Coating Systems и TCI Powder Coatings, с разнообразни композиции, текстури и цветове, които отговарят на вашите нужди.

Услуги за прахово боядисване на фасади, парапети, прозорци и др

Като вашият доставчик на архитектурно прахово покритие от край до край, ние разполагаме с оборудването и опита, необходими за осигуряване на изключителни резултати за широк спектър от строителни материали, озеленяване и много други. Общите елементи, които подобряваме, включват: [Тест на Кейстън Коатинг Мелница]

Врати
Светлинни стълбове
Парапети за стълби
Метална ограда
Дограма
Софити и фасции
Компоненти за въздуховоди
Стелажи и стелажи
Стъклени прозорци и наклони
Завесни стени и фасади

В  предлагаме много услуги, за да осигурим завършен продукт, който надхвърля всички ваши очаквания. Попитайте вашия специализиран търговски представител за многото начини, по които можем да ви помогнем да подобрите вашето покритие и да ускорите поръчката си. Нашите допълнителни услуги включват:

Подготовка на повърхността
Потребителско съвпадение на цветовете
Грундиране за външни приложения
Вътрешни услуги за опаковане и доставка

Екологично архитектурно прахово покритие

Праховото покритие е екологична алтернатива на боите на основата на разтворители и подобни покрития. Нашият процес на прахово покритие не създава замърсители на въздуха или летливи органични съединения (ЛОС). Ние използваме други интелигентни стратегии, за да помогнем за ограничаване на нашето въздействие върху околната среда, включително регенериране и повторно използване на неизползвани прахове и абразиви, използване на дъждовна вода в нашата осемстепенна система за предварителна обработка и използване на енергийно ефективни инфрачервени отоплителни системи за ускоряване на процеса на втвърдяване и намаляване на въглеродния отпечатък .

 

Праховото боядисване е невероятно универсално и нашият екип има уменията и експертизата, за да ви помогне да разработите персонализирани архитектурни решения за прахово боядисване, които да отговарят практически на всяко дизайнерско приложение. Поискайте безплатната си оферта  днес или  ни изпратете съобщение онлайн, за  да получите повече информация за архитектурното прахово боядисване и пълния ни списък с услуги.

 

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден