Праховото покритие е гъвкав, екологичен, завършващ процес, подходящ за интериорни или екстериорни приложения. Специално за алуминиевите продукти, праховото покритие осигурява траен защитен слой, който можете да персонализирате, за да съответства на предпочитаните от вас дебелина, текстура и цвят. 

Ние вярваме, че правилните методи и материали имат значение. За да бъде алуминият качественно боядисан с прахово покритие,  са нужни отлични познания за металите, защото всяка грешка в технологичният процес може да доведе до повърхностни повреди, корозия и неравномерно  покритие. 

ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ ВЪРХУ АЛУМИНИЕВИ ДЕТАЙЛИ 

Ние имаме над 20 години опит в прахово боядисване върху алуминий и алуминиеви сплави.  През годините ежедневно усъвършенстваме нашия процес за обработка на алуминиевите детайли и нанасяне на прахово покритие върху тях, за да постигаме изключителни резултати, на които можете да разчитате с години. За проекти с всякакъв обем ние отчитаме размерите на елементите, състава на металите и спецификациите на покритието, за да осигурим цялостно покритие и защита.

ПРОЦЕСЪТ НА НАНАСЯНЕ НА ПРАХОВО ПОКРИТИЕ ВЪРХУ АЛУМИНИЙ

Нашият процес на прахово боядисване винаги започва с консултация, за да получим ясно разбиране на целите на вашия проект. Ще обсъдим детайлно вашите нужди и спецификации, ще обясним нашите услуги и ще ви помогнем да създадете рентабилно решение, което отговаря на вашите нужди. Ние можем да приспособим нашите услуги, така че да включват:

ПЯСЪКОСТРУЕНЕ - БЛАСТИРАНЕ

Ние можем да ви предложим най-доброто решение за вашите нужди от бластиране и цени за пясъкоструй. Имаме опит с всички материали, които подлежат на пясъкоструене. За алуминиеви продукти използваме специални абразиви, предназначени да обработват вашите повърхности, без да причиняват щети.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ОБРАБОТКА И ПОДГОТОВКА

Нашата осемстепенна система за предварителна обработка почиства остатъците от вашите повърхности за гладко нанасяне, прилага безхромно уплътнение за защита от корозия, използва силанова технология за укрепване на връзката ви и много други. Тази система е екологична и отговаря на стандартите AAMA 2604 и AAMA 2605.

ГРУНДИРАНЕ

Грундът добавя допълнителна защита към вашите продукти и ще осигури до четири пъти по-голяма защита от атмосферни влияния и износване, когато се използва за външни приложения. Използваме специализирани антикорозионни грундове, предназначени да добавят по-голяма устойчивост и да развият по-здрави връзки между детайлът и праховото покритие.

ПРАХОВО ПОКРИТИЕ 

След нужната подготовка и предварителна обработка на вашите повърхности, ние нанасяме избраното от вас прахово покритие в желаната от вас текстура, наситеност и цвят. Можем да произвеждаме поръчки с голям обем и с високо качество, с изключителни времена за изпълнение, използвайки комбинирани общо шест системи, включително ръчни и автоматични линии.

 

Предимствата на праховото боядисване на алуминий

Независимо от вашата индустрия или приложение, праховото покритие върху алуминий предлага множество предимства, включително:

ЕКОЛОГИЧНОСТ:  В нашият процес на нанасяне на прахово покритие върху алуминий използваме продукти и материали, предназначени за намалено въздействие върху околната среда.
ПОВИШЕНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ:  Праховото покритие осигурява повишена устойчивост на износване за траен външен вид и защита на елементите.
БЪРЗО ЗАВЪРШВАНЕ:  От началото до края, процесът на прахово боядисване позволява бързо производство с ускорено време за подготовка, нанасяне и втвърдяване.

 

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден